Προς το παρόν 7 είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης

19/09/2018

Άρχισαν το «ψάρεμα» οι εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι της Ανατολικής Μάνης και μέσω διαφόρων μεθόδων, διαδικτυακών ερευνών και «παπαγαλακίων», ξεκίνησαν την μέθοδο της ρίψης άδειων για να πιάσουν γεμάτα.

Κάναμε και εμείς μια βόλτα σε διάφορες περιοχές της Μάνης και ακούσαμε μερικά ονόματα. Και για να είμαστε συγκεκριμένοι, 7 ονόματα, που σκέπτονται να διεκδικήσουν με το υπάρχον εκλογικό σύστημα, της απλής αναλογικής δηλαδή, τον δήμο.

Το θέμα είναι ότι ο νέος νόμος περί προσωπικών δεδομένων που ισχύει από τον περασμένο Μάιο, απαγορεύει στα ΜΜΕ να ανακοινώσουν ονόματα, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί με κάποιο τρόπο επίσημα.

Έτσι θα σας πούμε τις καταλήξεις αυτών που είναι:
Τέσσερα ονόματα καταλήγουν σε ακος,
ένα σε ανης
ένα σε ολης και
ένα σε ακης

Από τη βόλτα που κάναμε στη Μάνη διαπιστώσαμε ότι πληθαίνουν οι φωνές που έχουν δυσανασχετήσει με τον νυν Δήμαρχο, που πιθανόν να έχει για κάποιο λόγο στενοχωρήσει αρκετούς συμπατριώτες του. Άλλωστε από το Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν αποσύρει τη στήριξη τους στην παράταξη αρκετοί σύμβουλοι και αυτό ενισχύει την άποψη που αναφέραμε.

Να τονίσουμε ότι ανά την Ελλάδα αρκετοί συνάδελφοι Δημοσιογράφοι έχουν συρθεί στα δικαστήρια, γιατί έχουν γράψει ονόματα πιθανών υποψηφίων Δημάρχων και Συμβούλων. Ο νέος νόμος περί προσωπικών δεδομένων απαγορεύει να χρησιμοποιούμε ονόματα ανθρώπων, εκτός και αν οι ίδιοι έχουν δώσει αυτό το δικαίωμα.

Και επειδή ένας από τους υποψήφιους δημάρχους της Αν. Μάνης μας έχει ήδη απειλήσει ότι θα μας σύρει στα δικαστήρια και ευτυχώς έχουμε μαγνητοφωνήσει αυτά που μας έχει πει, είμαστε γενικά αρκετά προσεκτικοί...


Πηγή: apela.gr

Ετικέτες :