Νίκας: Ζητεί στήριξη Σαμαρά, ΝΔ για υποψήφιος στην Π.Πελοποννήσου

31/08/2018

“Ασφαλώς ξέρετε ότι κινούμαι σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Διερευνώ αλλά οι αποφάσεις πρέπει παίρνονται  πάντα με πολύ μεγάλη προσοχή. Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί τίποτα από κανέναν”. Με την δήλωση αυτή ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης ξεκαθάρισε το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου., μετά την οριστική ρήξη των σχέσεων του Κυρ.Μητσοτάκη με τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος είχε επανεκλεγεί το 2014 ως ανεξάρτητος και έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και το 2019.

Πρόσθεσε μάλιστα θέτοντας τις προϋποθέσεις του: “Κοιτάξτε, για να κλείσει κάτι στην πολιτική, αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πρέπει να τηρούνται μια σειρά προϋποθέσεις. Ε όχι, δεν έχουν κλείσει”. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο κ. Νίκας θέτει ως προϋπόθεση, για να κατέβει στην περιφέρεια Πελοποννήσου, nα του δοθεί στήριξη από τη ΝΔ (σ.σ. που την έχει μετά τη συνάντηση του με τον Κ.Μητσοτάκη αλλά όχι σε μορφή χρίσματος, όπως θα ήθελε, μιας και η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα) αλλά και από τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο επιχειρεί να ομαλοποιήσει τις σχέσεις του.

Επιπλέον όμως σχολίασε “…αλλά ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει διατελέσει τρεις θητείες δήμαρχος σε μια μεγάλη πόλη, προφανώς καταλαβαίνετε ότι είναι απελευθερωμένος έτσι…”.

Ο Παναγιώτης Νίκας ανέφερε ακόμη ότι πριν από σχεδόν δέκα ημέρες τον κάλεσε σε συνάντηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ για το εάν θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά είπε γενικά ότι “εγώ δεν παρακαλώ κανέναν, δεν εκλιπαρώ κανέναν, είναι έξω από τον χαρακτήρα μου” αλλά και ότι “εγώ δεν έχω με κανέναν αντίθεση, με κανέναν έχθρα και εν πάση περιπτώσει στην πολιτική ξέρω να κάνω και τις υπερβάσεις μου”.


Πηγή: aftodioikisi.gr

Ετικέτες :