Δήλωση Φιλιππάκου για την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης- Τι απαντά

17/10/2018

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται και γράφονται γύρω από το όνομα του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Τζανέτου Φιλιππάκου, σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στις Δημοτικές εκλογές του 2019, ως υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης.

Για το λόγο αυτό ο κ. Φιλιππάκος ρωτήθηκε από την Apela.gr αν προτίθεται να συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.


Ακολουθεί η  απάντηση του κ. Φιλιππάκου:

«Αναφορικά με το ερώτημα που τέθηκε από το Τμήμα Σύνταξης της Apela.gr, για πιθανή υποψηφιότητά μου σαν Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με αρμοδιότητα επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης, έχω ακόμα πολλή δουλειά.

Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το δύσκολο και απαιτητικό έργο, το οποίο μου έχει ανατεθεί.

Έμαθα στη ζωή μου να μην εγκαταλείπω ποτέ κάτι, πριν το ολοκληρώσω.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μπροστά μας. Τα κοινά της Μάνης πάντα με ενδιέφεραν και από όποιο πόστο και αν βρισκόμουν, προσπαθούσα και προσπαθώ να βοηθήσω με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Η Μάνη για εμένα είναι πρώτη στην καρδιά μου και σε κάθε περίπτωση, οι προθέσεις μου θα είναι καθαρές και σαφείς.

Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, οι Μανιάτες θα διαπιστώσουν ότι ο Τζανέτος Φιλιππάκος πιστεύει ότι, το μεγαλύτερο αξίωμα που μπορεί να φέρει ένας πολιτικός, είναι η αγάπη των συμπολιτών του».

Τζανέτος Φιλιππάκος
Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ετικέτες :