Τι οδήγησε τον Παν. Καρρά στον συνδυασμό του Νίκα;

14/11/2018

Στην κάμερα της apela.gr μίλησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Καρράς, σχετικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις προθέσεις του.

Αφορμή της συνέντευξης ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Νίκα από τον ίδιο τον υποψήφιο περιφερειάρχη, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Σπάρτη (δείτε εδώ σχετικό θέμα).

Ο κ. Καρράς, μίλησε για την απόφασή του αυτή και εξήγησε τους λόγους της μετακίνησής του από τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη στον συνδυασμό του κ. Νίκα.

«Διαπίστωσα ότι υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση φιλοσοφίας σε θέματα που αφορούν τον συνδυασμό και την επόμενη ημέρα της Νέας Πελοποννήσου», σημείωσε ο κ. Καρράς και τόνισε πως πριν δύο μήνες ενημέρωσε με επιστολή του τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος με τη «Νέα Πελοπόννησο», αλλά και κατά την πρώτη του εκτίμηση σε επίπεδο περιφέρειας.

«Έχει γίνει έργο στην Πελοπόννησο με Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη και όλους μας. Στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ήταν 31 περιφερειακοί σύμβουλοι. Κάποιοι ανεξαρτητοποιήθηκαν, κάποιοι τώρα βρίσκονται ήδη στα δικαστήρια με τον Πέτρο Τατούλη. Κάποιοι ξέρω εκ των προτέρων ότι έχουν βλέψεις, είτε σε άλλους χώρους της αυτοδιοίκησης, είτε σε επίπεδο βουλής ή κάποιοι άλλοι για δικούς τους λόγους δεν θα συμμετέχουν. Με όλα αυτά έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όφειλα να τα επισημάνω και σε συναντήσεις του συνδυασμού, αλλά βεβαίως και στον ίδιο και για αυτό είχα πάρει τη δική μου πλέον προσωπική απόφαση σε όλη αυτή η ιστορία. Κάτι δεν μου έβγαινε ευχάριστα», ανέφερε ο κ. Καρράς, προθέτοντας δε πως θα ολοκληρώσει τη θητεία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο με το συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος.

Όσον αφορά στην απόφασή του να συμμετάσχει τελικά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον κ. Νίκα, υπογράμμισε πως ανήκει σε έναν πολιτικό χώρο που είναι η Νέα Δημοκρατία και έτσι, στο κάλεσμα του Παναγιώτη Νίκα και έπειτα από την επιθυμία πολλών φίλων του από ολόκληρη τη Λακωνία, την ημέρα της συνάντησής τους στην πολιτική εκδήλωση στη Σπάρτη, είπε το ναι.


Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Ετικέτες :