Τα κάστρα πέφτουν από μέσα κύριε Δήμαρχε, ακούς Κυριάκο;

10/12/2018

Η ιστορία έχει δείξει ότι αρκετοί πόλεμοι έχουν χαθεί γιατί υπήρξαν «Εφιάλτες» που δεν δίστασαν να προδώσουν τον αρχηγό τους, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα για τον εχθρό.

Έτσι συμβαίνει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου βλέπουμε συμβούλους από την παράταξη του Δημάρχου, να βροντοφωνάζουν ότι είμαι π.χ. με τον Γρηγόρη, να φτιάχνουν ολόκληρο συνδυασμό για τον αντίπαλο και ο Δήμαρχος αντί να τον αποδεσμεύσει, του έχει δώσει και θέση κλειδί!

Σε αυτή την περίπτωση δύο πράγματα συμβαίνουν, ή ο Δήμαρχος δεν έχει βλέψεις να ξανακατέβει, οπότε στα παλιά του τα παπούτσια και η παράταξη, ή τα ικανά στελέχη του συνδυασμού που του έχουν μείνει, είναι πρακτικά λιγότερα από αυτά που είχε στις εκλογές του 2014, με αποτέλεσμα να μην φτάνουν να στελεχώσει ούτε τις υπηρεσίες του.

Αλλά αν δούμε και την ηθική πλευρά του πράγματος, εσύ που είσαι Δημοτικός Σύμβουλος και «πριονίζεις» την καρέκλα αυτού που τόσα χρόνια είχες για θεό, γιατί δεν παραιτείσαι; Είδες τι ωραία που είναι η καρέκλα ε;

Αλλά τώρα τελευταία ακούω πως Δήμαρχε δεν θα κατεβείς εσύ τελικά ως επικεφαλής, αλλά προωθείται ο Δημήτρης, είναι αλήθεια; Δεν λέω, είναι πολύ καλός, αλλά θα έχει πλάκα να κατεβούν στον Δήμο 3 υποψήφιοι με νεοδημοκρατικές καταβολές.

Τριχοτομήθηκε η λαϊκή αγορά, θα τριχοτομηθεί και το κόμμα και να που θα βγάλουμε για πρώτη φορά γυναίκα Δήμαρχο!!!

Όσο δεν αποφασίζουν οι άντρες να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους, θαρρώ οι γυναίκες κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και μετά οι χαμένοι θα κλαίγονται στους βουλευτάδες τους γιατί δεν τους στήριξε το κόμμα...

Κυριάκο ακούς; Γιατί αν δεν ακούς, θα δεις τον αγαπημένο σου Δήμο να γίνεται όχι μόνο κόκκινος αλλά και πρασινοκόκκινος και μετά θα αναρωτιέστε όλοι μαζί στο κόμμα τι φταίει!!!


Γ.Κ.

Ετικέτες :