Προεκλογικές ζυμώσεις για... γερά νεύρα στο Δήμο Ανατολικής Μάνης!

11/12/2018

Αν πετύχουν οι ζυμώσεις στον Δήμο Ανατολικής Μάνης τότε θα έχουμε «πολιτικό ψωμί» και ντέρμπι στις εκλογές του Μάη.

Δύο είναι αυτή τη στιγμή τα σημαντικά αυτοδιοικητικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αυτόν τον πανέμορφο Δήμο. Τι θα κάνει ο νυν, και τι θα κάνει ο εκπαιδευτικός.

Από τη μια ο νυν το σκέπτεται και πιθανόν θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις τις προσεχείς γιορτινές μέρες. Αποφάσεις που κινούνται σε δύο άξονες! Είτε να είναι πάλι επικεφαλής ή να στηρίξει στη θέση του την σκληροτράχηλη και συνάμα όμορφη ξανθιά. Όποια και αν είναι η απόφασή του, αυτή την ώρα είναι το φαβορί.

Από την άλλη ο μεθοδικός και πολύ καλός εκπαιδευτικός, δουλεύοντας μήνες τώρα, φαίνεται να έχει ήδη δημιουργήσει ένα δεύτερο δυνατό πόλο. Μαθαίνουμε ότι έχει ήδη συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και μάλιστα με δυνατά ονόματα. Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν αυτός ο πόλος «δεθεί» με έναν επικεφαλής Μανιάτη ο οποίος είναι άριστος συντονιστής, άριστος αστυνομικός και πολλά υποσχόμενος πολιτικός.

Αν λοιπόν οι ζυμώσεις πετύχουν και δέσει και το γλυκό, τότε θα περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα γερό ντέρμπι, για γερά νεύρα στον Δήμο, κάτι που την τελευταία φορά δεν είδαμε, μιας και το αποτέλεσμα το ξέραμε πριν τον αγώνα.

Ετικέτες :