Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Λακωνία για τις εκλογές που έρχονται...

17/12/2018

Όποιος βλέπει ειδήσεις και εκπομπές αυτές τις μέρες στην τηλεόραση, σίγουρα θα νομίζει πως οδεύουμε σε βουλευτικές εκλογές και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Έτσι λοιπόν, μέσα στο προεκλογικό αυτό κλίμα, ήρθαν και τα ονόματα των πρώτων υποψήφιων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ για όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με την λίστα που έδωσε στην δημοσιότητα το ΚΙΝΑΛ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, μετά από την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής του, οι υποψήφιοι βουλευτές για τη Λακωνία θα είναι οι εξής:

- Γούσγουλα - Μανάκου Βάσω
- Γρηγοράκος Λεωνίδας
- Λεκάκη Κατερίνα
- Σπανάκος Νίκος

Αυτό που παρατηρούμε βέβαια, είναι ότι για τη Λακωνία έχουν ανακοινωθεί τέσσερα ονόματα, ενώ ένα πλήρες ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από πέντε υποψηφίους.

Όπως μας λένε από τα κεντρικά του κόμματος, το πέμπτο όνομα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Καλή επιτυχία λοιπόν στους υποψήφιους και βάζουμε πλώρη όπως όλα δείχνουν για τις Εθνικές εκλογές που θα γίνουν... ποιος ξέρει; Αλλά για κάποιο λόγο όλοι προετοιμάζονται για τέλη Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου 2019, διότι στα τέλη Ιανουαρίου όπως λένε με αρχές Φεβρουαρίου, οι ΑΝΕΛ με αφορμή το Σκοπιανό, θα «ρίξουν» την κυβέρνηση.

Αλλά αν δεν την «ρίξουν» και στηριχτεί από Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων κ.λπ.; Τι θα γίνει μετά; Δεν θα γίνουν εκλογές! Μετά, τον Μάιο έχουμε 3 - 4 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (δημοτικές - περιφερειακές - ευρωεκλογές), οπότε ούτε τότε θα γίνουν. Άρα πότε; Το σίγουρο είναι ότι συνταγματικά, τα 4 χρόνια τελειώνουν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Αυτό που βλέπω αγαπητοί μας φίλοι είναι ότι ο Τσίπρας τους «γλεντάει» όλους μια χαρά και αυτό είναι τεράστιο ατού για έναν ηγέτη! Να δείτε που αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, πάλι ο Τσίπρας θα είναι Πρωθυπουργός... Γιατί αν γίνουν το Φεβρουάριο, το βλέπω λίγο χλωμό να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα...


Γ.Κ.

Ετικέτες :