Κουλιζάκος: Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στη Λακωνία

19/12/2018

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Γιάννης Κουλιζάκος ανακοίνωσε πως επέλεξε στις προσεχείς εθνικές εκλογές, να είναι υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας.

Όπως τόνισε «Μετά από αρκετά χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Πολιτική Επιτροπή και στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ, αποφάσισα να μην διεκδικήσω την επανεκλογή μου στο ανώτατο αυτό κομματικό όργανο, επιλέγοντας στις προσεχείς εθνικές εκλογές, να είμαι υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας».

Ειδικότερα η ανάρτησή του αναφέρει:

Φίλες και φίλοι

Στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ ένας κύκλος έκλεισε για εμένα και ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει.

Το επίκεντρο τους κοινό: η σταθερή απόφαση μου για ενεργό συμμετοχή και προσφορά στον τόπο, μέσα από τις τάξεις της μεγάλης φιλελεύθερης και πατριωτικής παράταξης.

Μετά από αρκετά χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Πολιτική Επιτροπή και στην Εκτελεστική Γραμματεία της Ν.Δ, αποφάσισα να μην διεκδικήσω την επανεκλογή μου στο ανώτατο αυτό κομματικό όργανο, επιλέγοντας στις προσεχείς εθνικές εκλογές, να είμαι υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας.

Η σημασία του εκλογικού αγώνα που έρχεται, η ανάγκη για την ευρύτερη συσπείρωση και κινητοποίηση του δυναμικού της παράταξης, δεν παρέχουν την πολυτέλεια της παράλληλης κατοχής κομματικών αξιωμάτων.

Κλείνοντας αυτόν τον υπερεικοσαετή κύκλο στην Π.Ε νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε συμμαχητές ωραίων και πολλές φορές δύσκολων αγώνων. Σε όλους εκείνους που ξεκινήσαμε μαζί, που γνωριστήκαμε στην πορεία, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους με πλήθος αξιωμάτων, σε κοινωνικούς αγώνες, στην ΟΝΝΕΔ και στο κόμμα, που με τίμησαν επιλέγοντας με να ηγηθώ της μεγαλύτερης νεολαίας της χώρας, της ΟΝΝΕΔ ως Πρόεδρος της το 1992-93.Με όλους αυτούς βρεθήκαμε πολλές φορές στην συνέχεια, με τους περισσότερους εξακολουθούμε να βρισκόμαστε και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κύκλος κλείνει, όμως η καρδιά μου μένει ανοιχτή σε αυτούς και σε όσα ζήσαμε και πετύχαμε.

Ο νέος κύκλος δεν μπορούσε παρά να περικλείει εντός του τίποτα άλλο από την Λακωνία, την πατρίδα μου, τον γενέθλιο τόπο, την γη που με μεγάλωσε, που με καθόρισε και
διαμόρφωσε, εκεί που διαρκώς επιστρέφω και θα επιστρέφω.

Έχει η υποψηφιότητά μου την έννοια της ανταπόδοσης για όλα τα παραπάνω.

Της αξίζουν περισσότερα και καλύτερα απ όσα έχει. Διαθέτει πλήθος πλεονεκτημάτων, σχεδόν σε όλους τους τομείς που με βεβαιότητα εκτιμάται ότι μπορεί να στηριχτεί η προσπάθεια για ανάκαμψη της χώρας.

Διαθέτει επίσης ικανό ανθρώπινο δυναμικό, ιστορία και παράδοση.

Όλα αυτά αποτελούν την ικανή πρώτη ύλη για την πρόοδο της Λακώνων, την ευημερία της Λακωνίας. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως, η πίστη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου Κ. Μητσοτάκη σε αυτές δυνατότητες.

Στην προσεχή εκλογική μάχη, την κρισιμότερη των τελευταίων ετών, απέναντι σε επικίνδυνο αντίπαλο για το μέλλον της Πατρίδας μας και για τα Εθνικά μας δίκαια θα είμαι παρών.

Για την Λακωνία, για την Ελλάδα, για το σήμερα που μας αξίζει, για το αύριο που πρέπει στα παιδιά μας, υπό την άξια ηγεσία του αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ραντεβού λοιπόν σε νέους αγώνες για την Πατρίδα και την Παράταξη.

Εκεί θα ανταμώσουμε και πάλι..

Ετικέτες :