Ανακοινώθηκε ένας ακόμη υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ένας υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης!

21/12/2018

Ένας ακόμη υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ένας ακόμη υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, ανακοίνωσε τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους υποψήφιους δημάρχους στις πρωτεύουσες των νομών.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι ο κ. Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2011.

Όσον αφορά στο Δήμο Σπάρτης, υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο κ. Αλέκος Βουνάσης, 64 ετών, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, διευθυντής ακτινολογικού εργαστηριού της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι στις πρωτεύουσες των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι οι εξής:

Για το Δήμο Καλαμάτας υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Οικονομάκος, 38 ετών, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, μέλος του ΔΣ συλλόγου γονέων 4ου δημοτικού σχολείου, δημοτικός σύμβουλος.

Για το Δήμο Τρίπολης υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Γούργαρης, 70 ετών, συνταξιούχος εργαζόμενος της ΔΕΗ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2011

Για το Δήμο Ναυπλιέων υποψήφιος θα είναι Κώστας Γκόνης, 64 ετών, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μέλος του ΔΣ του ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Για το Δήμο Κορινθίων υποψήφια θα είναι η Παρασκευή (Βιβή) Τζέκου, 38 ετών, μηχανικός Η/Υ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ.

Ετικέτες :