«Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης»: Όσοι ψάχνουν κομματικούς Δούρειους Ίππους στο Δήμο Σπάρτης, ας τους αναζητήσουν αλλού

09/01/2019

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει κομματικά χαρακτηριστικά κι εξαρτήσεις.

«Ως παράταξη θεωρούμε πως: άλλο κόμμα κι άλλο αυτοδιοίκηση», σημειώνει μεταξύ άλλων η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», προσθέτοντας πως «όσοι ψάχνουν κομματικούς Δούρειους Ίππους στο Δήμο Σπάρτης, ας τους αναζητήσουν αλλού».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», με επικεφαλής το Δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη,  ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε σκοπεύει να αποκτήσει κομματικά χαρακτηριστικά κι εξαρτήσεις. 

Η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», με αφορμή την προσπάθεια που γίνεται από διάφορους κύκλους να τη «χρωματίσουν» ως κομματική υποψηφιότητα κατά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνει απερίφραστα και ξεκάθαρα, πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Ως παράταξη θεωρούμε πως: «άλλο κόμμα κι άλλο αυτοδιοίκηση». Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη κι όχι υποταγμένη σε κομματικές σκοπιμότητες και φιλοδοξίες προσώπων, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών.

ΓιΆ αυτό η παράταξή μας ΜΠΟΡΕΙ να ενώνει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής  τοποθέτησης και κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε κινήσεις αυτοδιοικητικές και σε όλους τους συμπατριώτες μας που θέλουν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.

Με βάση το όραμά μας για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, με υψηλού και συγχρόνου επιπέδου παροχή υπηρεσιών, φιλικό, εξωστρεφή και δημιουργικό, με ενεργό συμμετοχή των πολιτών και τήρηση των κανόνων διαφάνειας και δημοκρατίας σε κάθε έκφρασή του.

Ένα Δήμο Σπάρτης που θα βαδίσει, επιτέλους, στο δρόμο της ανάπτυξης, τον οποίο ανοίξαμε με την πρώτη περίοδο της θητείας μας, ξεφεύγοντας από το τέλμα, στο οποίο τον είχαν βυθίσει επί 10ετίες.

Όσοι ψάχνουν κομματικούς Δούρειους Ίππους στο Δήμο Σπάρτης, ας τους αναζητήσουν αλλού.

Οι πολίτες έχουν ΚΑΙ γνώση ΚΑΙ κρίση.


Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης

Ετικέτες :