Η Ν.Δ. διέγραψε τον Λάκωνα Γιάννη Μπουκουβάλα

10/01/2019

Σε κοινή ανακοίνωση οι ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, ανακοίνωσαν τις πρώτες διαγραφές μελών της Ν.Δ., διότι οι διαγραφέντες «επέδειξαν αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένας από τους διαγραφέντες είναι ο Περιφερειακός Συμβούλος Λακωνίας με τον συνδυασμό του κ. Τατούλη, Γιάννης Μπουκουβάλας.


Ολόκληρη η ανακοίνωση των ΝΟΔΕ, αναφέρει:

«Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λεύτερη Λυγενάκη με ΑΠ: 12/9-1 -2019 και όσα περιλαμβάνονται σε αυτή, μετά από σχετική έρευνα,

Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την επιβολή ως προσωρινού μέτρου τη διαγραφή από Μέλους του Κόμματος της ΝΔ της κας  Μπούζα Αντωνίας, Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, του κου Γκούνη Αποστόλου, Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας, του κου Σιδέρη Βασιλείου Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, του κου Παπαφωτίου Απόστολου, Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας, του κου Πετρίτση Γεωργίου Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας και του κου Μπουκουβάλα Ιωάννη Περιφερειακού Συμβούλου Λακωνίας, σύμφωνα με το άρθρο 9 και τα άρθρα 5 παρ. 1, 7 παρ. 1 και 3δ. του Κανονισμού Πειθαρχικής Δικαιοδοσίας της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας (Κ.Ε.Δ.) καθώς και τα άρθρα 3,4 και 8 του Καταστατικού του Κόμματος.

Οι ως άνω, παρά τις ήδη γνωστές αποφάσεις του Κόμματος για πλήρη στήριξη του συνδυασμού του κου Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, επέδειξαν αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά.

Ο Πρόεδρος της Κ.Κ.Λ. Απόστολος Κράτσας

Ο Γραμματέας της Κ.Κ.Λ. Στυλιανός Στάϊκος»

Ετικέτες :