Το ΚΙΝ.ΑΛ. παρουσίασε στη Σπάρτη τους υποψηφίους βουλευτές Λακωνίας

18/02/2019

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, η οποία περιελάμβανε και κοπή πίτας.

Στην εκδήλωση που είχε κυρίως προσυνεδριακό χαρακτήρα ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του ΚΙΝ.ΑΛ. στα τέλη Μαρτίου, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. κ. Νίκος Κουφός, ο οποίος αναφέρθηκε και στις προσυνεδριακές διαδικασίες. Σημείωσε δε, ότι οι σύνεδροι που θα ανακηρυχθούν στη Λακωνία θα είναι 12 από τον Δήμο Σπάρτης, 8 από τον Δήμο Ευρώτα, 5 από τον Δήμο Μονεμβασίας και 5 από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και οι υποψήφιοι βουλευτές που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Λακωνία, στις επόμενες εκλογές. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν στο κοινό ο Ναύαρχος ε.α. Νίκος Σπανάκος, η Οικονομολόγος κα Βασιλική Μανάκου και η Ελεύθερη Επαγγελματίας στον χώρο της Υγείας κα Γεωργία Κακκάβα, ενώ ο νυν και εν νέου υποψήφιος βουλευτής κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος ενημέρωσε πως σύντομα θα ανακοινωθεί από την Πρόεδρο και ο πέμπτος υποψήφιος, ο οποίος θα προέρχεται επίσης από τον χώρο της Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο κ. Γρηγοράκος άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι με τις πρακτικές και τις στρατηγικές που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να παίξει τα ανήθικα και οπορτουνιστικά παιχνίδια του, σπρώχνει ένα σημαντικό κομμάτι του λαού στην άκρα δεξιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής Ηλείας κ. Ιωάννης Κουτσούκος, ως κεντρικός ομιλητής ο οποίος τόνισε ότι ο εχθρός του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι η συντηρητική επιλογή απ΄όπου και αν προέρχεται, και αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε, εκφράζεται από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. «Μπορεί να έφυγαν κάποιοι, αλλά η πλειοψηφία είναι μαζί μας. Απέναντι σε όσα γίνονται στον τόπο έχουμε όλα τα επιχειρήματα, αρκεί να μπει η ομάδα στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Κουτσούκος, σημείωσε: «Αυτή η παράταξη έχει βαθιές ρίζες στον λαό. Αν δώσουμε σωστά τη μάχη, το διψήφιο νούμερο είναι εφικτό».


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες