Υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα Δ. Νταλιάνης: Θέλουμε και μπορούμε να διεκδικήσουμε δίκαιους στόχους!

22/02/2019

«Νέο ξεκίνημα» είναι το όνομα του συνδυασμού που κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, στον Δήμο Ευρώτα, με επικεφαλής τον Δημήτριο Νταλιάνη.

Ο κ. Νταλιάνης υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα, γεωπόνος στο επάγγελμα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές, ως καρπός της ανάγκης να συμβάλλουμε στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων της περιοχής, στη διαμόρφωση μιας άλλης αντίληψης για τον ρόλο της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ώστε ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ να μην είναι απλός διεκπεραιωτής της Κεντρικής Διοίκησης απαξιώνοντας τον θεσμό και την συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. 

Θέλουμε και μπορούμε με ΣΧΕΔΙΟ, και σε συνεργασία με την κοινωνία και τους φορείς της, να διεκδικήσουμε δίκαιους στόχους από την εκάστοτε κεντρική εξουσία. Επιθυμούμε-και επιβάλλεται στη σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε- ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ να συμβάλλει στην αύξηση του ΑΕΠ της περιοχής, με αφετηρία την υποστήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, την άνοδο του τομέα των Υπηρεσιών, την ενδυνάμωση των δομών υγείας και εκπαίδευσης, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, εστιάζοντας στην αύξηση της απασχόλησης και του εισοδήματος των νοικοκυριών, παράλληλα με την προτεραιότητα υποστήριξης (με συγκεκριμένες δράσεις) στη γενιά της ανεργίας.

Πιστεύοντας ακράδαντα στο ανθρώπινο δυναμικό (εργαζόμενους ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ, εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, νέους επιστήμονες, παραγωγούς τροφίμων υψηλής ποιότητας κ.λπ.), καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν στον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων, και ιδιαίτερα των οικονομικά αδυνάτων.

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - γεωπόνος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα