Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης με τον Σταύρο Αργειτάκο!

25/02/2019

Τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης και Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου κ. Σταύρο Αργειτάκο φιλοξένησε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου το στούντιο της APELA.gr, σε μια live μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV  και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Αργειτάκος απάντησε σε διάφορα ερωτήματα που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι Θύμιος Κάππος και Τζένη Παπαμιχαήλ, εκφράζοντας τη θέση του σχετικά με διάφορα θέματα του Δήμου Σπάρτης, τις επερχόμενες αλλά και τις προηγούμενες εκλογές.

Τι αλλαγές γίνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης»; Πώς σκοπεύει να «τρέξει» την προεκλογική του εκστρατεία; Ποια είναι η θέση του για το σχέδιο «Σπαρτάπολις», τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς τις Τετάρτες και το ζήτημα των αδέσποτων;

Επίσης, εκτός από τα παραπάνω ερωτήματα ο κ. Αργειτάκος κλήθηκε να σχολιάσει και το υπάρχον σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων στον Δήμο Σπάρτης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε «θα καταργήσουμε το σύστημα με τους πολλούς κάδους». Εξάλλου, ως Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ο κ. Αργειτάκος συνομίλησε στην εκπομπή με τον Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό για το θέμα των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.


Δείτε τις απαντήσεις του κ. Αργειτάκου στο παρακάτω βίντεο