Βαλιώτης και Κουμουνδούρος διεκδικούν μαζί τον Δήμο Σπάρτης!

28/02/2019

Κοινή συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσουν την Παρασκευή 1 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης και επικεφαλής της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης» Βαγγέλης Βαλιώτης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» σκοπός της συνέντευξης είναι η ανακοίνωση της κοινής καθόδου των δύο παρατάξεων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο, Παρασκευή 1η Μαρτίου και ώρα 13.30μμ, σας καλούμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σπάρτης, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης, Δημάρχου Σπάρτης κου Βαγγέλη Βαλιώτη, και του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑΣΑ», κου Παναγιώτη Κουμουνδούρου.

Σκοπός της κοινής συνέντευξης τύπου είναι η ανακοίνωση της κοινής καθόδου των δύο παρατάξεων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στα πλαίσια της εκπεφρασμένης διεύρυνσης και ανανέωσης της παράταξής μας και της στρατηγικής συνεργασίας και συναίνεσης, που ακολουθούμε για το καλό του Δήμου και των πολιτών του.

Για ένα Δήμο σύγχρονο, ευέλικτο, αντάξιο της ιστορίας και των δημοτών του.