Βαλιώτης και Κουμουνδούρος στοχεύουν στη νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών!

01/03/2019

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου ο Δήμαρχος Σπάρτης και επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» Ευάγγελος Βαλιώτης και ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αυτοδιοίκηση Δήμου Σπάρτης (ΑΝ.Α.Σ.Α.)» Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ανακοινώνοντας την κοινή κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν και δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνηση Σπάρτης» και αυτοί είναι ο Δημοσιογράφος και Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης Λάμπρος Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων Δήμου Σπάρτης Γεώργιος Κουρεμπής.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Βαλιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «όλα αυτά τα χρόνια με τον κ. Κουμουνδούρο υπήρχε μια πολύ καλή συνεργασία. Σε κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο είχαμε την ίδια άποψη, την ίδια νοοτροπία. Η διεύρυνση θα συνεχιστεί μέχρι να διαμορφωθεί το ψηφοδέλτιο. Στόχος της παράταξής μας είναι να διαμορφώσουμε ένα ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή». Μάλιστα ο κ. Βαλιώτης τόνισε για ακόμη μια φορά πως ο συνδυασμός δεν ανήκει σε κανένα κομματικό πλαίσιο.

Στη συνέχεια ο κ. Κουμουνδούρος, αναφέρθηκε στην απόφαση της ΑΝ.Α.ΣΑ. να ενωθεί με τη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον νυν Δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη και υπογράμμισε και αυτός πως «ο στόχος που βάζουμε είναι να είμαστε στη διοίκηση του Δήμου από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Δημιουργούμε μια καινούργια αυτοδιοικητική κουλτούρα».

Ο κ. Λαμπρόπουλος, στην τοποθέτησή του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Δήμου Σπάρτης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Βαλιώτη να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο».

Από την πλευρά του κ. Κουρεμπής, τόνισε την άριστη συνεργασία που έχει με τη δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια και σημείωσε πως «η μικρή μου αυτή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση σαν πρόεδρος δύο τετραετιών πλέον, πιστεύω να με οδηγήσει να βοηθήσω και εγώ σε όποιο μετερίζι βρεθώ για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του δημότη και του Δήμου».

Ακολούθως, οι ομιλητές απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου