Αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα του Δήμου Ευρώτα ο Γεώργιος Μαρουδάς - Τι ανέφερε στην APELA και στο SUPER TV

08/03/2019

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Ευρώτα Γεώργιο Μαρουδά, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα», φιλοξένησε την Πέμπτη 7 Μαρτίου το στούντιο της apela.gr σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα» του τηλεοπτικού καναλιού Super TV.

Ο κ. Μαρουδάς, Υποστράτηγος ε.α., με καταγωγή από το Γεράκι, αναφέρθηκε αρχικά στην απόφασή του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου στις εκλογές του Μαΐου τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μετά την αποστρατεία μου -εδώ και ένα χρόνο περίπου- δέχθηκα μεγάλη παρότρυνση από τον κόσμο και αγάπη να κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Ευρώτα. Το γεγονός αυτό, παράλληλα με την αγάπη μου για τον τόπο μου, με οδήγησε στην απόφασή μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση».

Στη συνέχεια ο κ. Μαρουδάς, αναφέρθηκε στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ευρώτα, ενώ μίλησε επίσης για το πρόγραμμα του συνδυασμού και τα θέματα που θέτει ως προτεραιότητα για τον Δήμο. «Η καθημερινότητα αποτελεί για εμάς πρωταρχικό ζήτημα», σημείωσε χαρακτηριστικά και ανέλυσε τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις.

Τι πρόκειται να κάνει σχετικά με το ζήτημα της γέφυρας της Σκάλας; Πώς θα αλλάξουν εικόνα οι δρόμοι της περιοχής; Πώς θα βοηθηθούν οι παραγωγοί του Δήμου Ευρώτα; Τι κινήσεις πρέπει να γίνουν για τη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και των υδάτων; Ποιες  νέες ιδέες υπάρχουν σχετικά με τον αθλητισμό;


Όλες οι απαντήσεις στο παρακάτω βίντεο…