Δήμος Ευρώτα: Σύμφωνος για debate o Δημήτρης Νταλιάνης!

12/03/2019

Έπειτα από την πρόσφατη πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα», υποψηφίου Δημάρχου Ευρώτα κ. Γιώργου Μαρουδά προς τους υπόλοιπους υποψηφίους σε λαϊκές συνελεύσεις, τουλάχιστον στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων (Δ.Ε), με τον συντονισμό δημοσιογράφων και ελεύθερες ερωτήσεις από τους πολίτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα Δημήτρης Νταλιάνης, επικεφαλής της παράταξης «Νέο Ξεκίνημα», σε ανακοίνωσή του, εκφράζει και αυτός τη θέλησή του για δημόσιο διάλογο και debate.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του κ. Νταλιάνη αναφέρει τα εξής:

Επειδή συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές ως καρπός της ανάγκης να συμβάλλουμε στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων της περιοχής, στη διαμόρφωση μιας άλλης αντίληψης για τον ρόλο της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ώστε ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ να μην είναι απλός διεκπεραιωτής της Κεντρικής Διοίκησης απαξιώνοντας τον θεσμό και την συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. 

Επειδή θέλουμε και μπορούμε με ΣΧΕΔΙΟ, και σε συνεργασία με την κοινωνία και τους φορείς της, να διεκδικήσουμε δίκαιους στόχους από την εκάστοτε κεντρική εξουσία.

Επειδή επιθυμούμε-και επιβάλλεται στη  σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε- ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ να συμβάλλει στην αύξηση του ΑΕΠ της περιοχής, με αφετηρία την υποστήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, την άνοδο του τομέα των Υπηρεσιών, την ενδυνάμωση των δομών υγείας και εκπαίδευσης, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, εστιάζοντας στην αύξηση της απασχόλησης και του εισοδήματος των νοικοκυριών, παράλληλα με την προτεραιότητα υποστήριξης(με συγκεκριμένες δράσεις) στη γενιά της ανεργίας.

Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στο ανθρώπινο δυναμικό(εργαζόμενους ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ, εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ελεύθερους επαγγελματίες, νέους επιστήμονες, παραγωγούς τροφίμων υψηλής ποιότητας κ.λ.π.).

Επειδή καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετέχουν στον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων, και ιδιαίτερα των οικονομικά αδυνάτων.

Επειδή παρακολουθώντας την επικαιρότητα, διαπιστώνουμε ότι κάποιοι αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.

Ανταποκρινόμαστε και προσκαλούμε σε δημόσιο διάλογο και ντιμπέϊτ τους υποψήφιους Δήμαρχους Ευρώτα.


ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-γεωπόνος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα