Αλειφέρη: Θα είμαι και πάλι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μονεμβασίας με τον Τριχείλη!

12/03/2019

Την Παναγιώτη Αλειφέρη, Δημοτική Σύμβουλο Μονεμβασίας και Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Μονεμβασίας φιλοξένησε την Παρασκευή 8 Μαρτίου το στούντιο της apela.gr, σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα» του τηλεοπτικού καναλιού Super TV.

Η κα Αλειφέρη, ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων «Έχουμε βάλει γερές βάσεις και διοικητικά στον Δήμο και από θέμα υποδομών -έργων σημαντικών- και θεωρούμε ότι πρέπει αυτό το έργο να το συνεχίσουμε», προσθέτοντας πως έργα όπως «βιολογικοί καθαρισμοί, το τουριστικό περίπτερο Μονεμβασίας, το κλειστό της Νεάπολης, τα κτήρια Γυμνάσιο της Νεάπολης, το νηπιαγωγείο των Μολάων, είναι έργα που εξελίσσονται. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον Πολιτισμό. Θα θέλαμε οπωσδήποτε στην επόμενη τετραετία να κάνουμε ένα υπαίθριο θέατρο».

Στη συνέχεια η κα Αλειφέρη, η οποία είναι εκπαιδευτικός και διευθύνει το Ειδικό Σχολείο Μολάων, μίλησε για το έργο που επιτελείται εκεί και για ένα πολύ όμορφο παραμύθι που έφτιαξαν οι μαθητές του σχολείου.


Δείτε παρακάτω όσα ανέφερε η κα Αλειφέρη