Τζεφεράκος: Θα παλέψουμε για να φέρουμε μεγάλα έργα, δουλειές και εισόδημα!

15/03/2019

Τον κ. Ιωάννη Τζεφεράκο, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο στη Λακωνία με την παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του κ. Παναγιώτη Νίκα, φιλοξένησε την Πέμπτη 14 Μαρτίου, το στούντιο της apela.gr σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Τζεφεράκος μίλησε για την αποστασιοποίησή του από την παράταξη του κ. Πέτρου Τατούλη και την ανεξαρτητοποίησή του, καθώς και για την επιλογή του να κατέβει στις προσεχείς εκλογές με τον κ. Νίκα. «Την πλειοψηφία των ψήφων τη δίνει η προσωπικότητα του καθενός, το αποτύπωμά του στην κοινωνία και η πορεία του», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Επίσης, αναφέρθηκε στο λιμάνι του Γυθείου, στην κατάσταση του οδικού δικτύου της Λακωνίας, καθώς και στα ζητήματα με τις ανεμογεννήτριες στη Μάνη και την ηλεκτρική διασύνδεση Πελοποννήσου - Κρήτης. Ακολούθως, ο κ. Τζεφεράκος, τοποθετήθηκε σχετικά με τα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τις Πανεπιστημιακές Σχολές της Σπάρτης, τα Κέντρα Υγείας, το Φράγμα της Κελεφίνας, τη δακοκτονία και τα αγροτικά προϊόντα της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

«Τόσα χρόνια εγώ νομίζω ότι είμαι καθαρός στην κοινωνία, και με τους αγρότες. Από τη θέση που θα μας στείλουν οι Πελοποννήσιοι, εμείς θα παλέψουμε για ένα συνολικό και μεγάλο πακέτο που να φέρνει έργα μεγάλα, δουλειές και εισόδημα» τόνισε χαρακτηριστικά.


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη