Κουφός: Η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών

18/03/2019

Τον κ. Νικόλαο Κουφό, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο στη Λακωνία με την παράταξη «Πελοποννησιακή Συμμαχία» του κ. Ιωάννη Μπουντρούκα, φιλοξένησε την Παρασκευή 15 Μαρτίου, το στούντιο της apela.gr σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Κουφός μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μπουντρούκα καθώς και για τις προτεραιότητες που θέτει η «Πελοποννησιακή Συμμαχία», όσον αφορά στην Πελοπόννησο και στη Λακωνία.

«Ο νομός Λακωνίας είναι από τους πλέον αδικημένους νομούς της Πελοποννήσου. Πρέπει να γίνουν σοβαρές επενδύσεις στην Πελοπόννησο γενικά και ιδιαίτερα στη Λακωνία, για να έρθει η ποθούμενη ανάπτυξη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουφός, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «το απαρχαιωμένο πλέον και σε μερικές περιπτώσεις εγκαταλελειμμένο οδικό δίκτυο της Λακωνίας, είναι αρνητικός παράγοντας για την προσέλκυση επενδύσεων».

Ακολούθως ο κ. Κουφός αναφέρθηκε στο Κίνημα Αλλαγής και στη στήριξη του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Ιωάννη Μπουντρούκα, σημειώνοντας πως «δεν είναι μόνο το ΚΙΝΑΛ που θα βοηθήσει την προσπάθειά μας, είναι και άλλοι φορείς».

«Τους ανθρώπους που καλούμε να μας υποστηρίξουν τους κοιτάμε στα μάτια και είμαστε πρώτα από όλα ειλικρινείς μαζί τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουφός ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του πως η «Πελοποννησιακή Συμμαχία» θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών.


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη