Κανελλάκης: Εμείς θα είμαστε οι εγγυητές του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης!

20/03/2019

Στο studio της APELA.gr βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου ο κ. Ηλίας Κανελλάκης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Λακωνία με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του κ. Πέτρου Τατούλη, όπου παραχώρησε συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο Super TV, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Κανελλάκης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Πέτρο Τατούλη, εξήρε το έργο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τονίζοντας πως είναι «ένας άξιος Περιφερειάρχης, εργατικός, με όραμα και γνώσεις», ενώ μιλώντας για την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, σημείωσε πως είναι «εγγύηση για τον νομό μας».

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλο το έργο που έχει προσφέρει η παράταξή μας στην Πελοπόννησο και στον νομό Λακωνίας» υπογράμμισε ο κ. Κανελλάκης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί καθώς και στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» για τη Λακωνία. Ειδικότερα, αναφερόμενος στο θέμα του νέου Αρχαιολογικού Μουσείο Σπάρτης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Eμείς θα είμαστε οι εγγυητές του μουσείου. Το μουσείο θα έχει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη».


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη