Ο Δήμαρχος Σπάρτης από την APELA στο SUPER TV: Τι είπε για τις εκλογές και τους πολιτικούς του «αντιπάλους»…

02/04/2019

Τον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη φιλοξένησε την Παρασκευή 29 Μαρτίου, το στούντιο της APELA.gr, σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV.

Ο κ. Βαλιώτης, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Θύμιου Κάππου, μίλησε για διάφορα θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η παραβατικότητα των Ρομά κ.ά., ενώ από τη συζήτηση φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης και εκ νέου υποψήφιος, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί κατά τη θητεία του, καθώς και στους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη τετραετία, εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

Είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή του κ. Πέτρου Τατούλη; Πώς θα ήθελε την επόμενη τετραετία τη σχέση του με την Περιφέρεια Πελοποννήσου; Ποια πράγματα θεωρεί ότι είναι αυτά που πρέπει να αναλογιστούν οι Σπαρτιάτες πριν τις εκλογές; Τι ανέφερε για Αποστολάκο, Δούκα, Αργειτάκο, Κανελλοπούλου και Βουνάση;


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βαλιώτη