Αργειτάκος: Ο συνδυασμός μας είναι πολύ καλά στελεχωμένος - Αισιοδοξία για νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών

03/04/2019

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» και Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, φιλοξένησε την Τρίτη 2 Απριλίου το στούντιο της APELA.gr, σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Αργειτάκος μίλησε αρχικά για τον ΦΟΔΣΑ, την πρόσφατη συνεδρίασή του και τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση με τον δημοσιογράφο κ. Θύμιο Κάππο, περιεστράφη γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Αργειτάκος αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση εργασίας των «Ενωμένων Πολιτών» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου (δείτε σχετικό θέμα εδώ) τονίζοντας πως ο συνδυασμός είναι πάρα πολύ καλά στελεχωμένος.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή και αυτό εξαρτάται από εμάς. Από κει και πέρα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, είναι δεδομένο, πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο κατεξοχήν χώρος των συναινέσεων όποτε είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις που θα προέλθουν μετά τις εκλογές. Άλλωστε, δεν μας χωρίζει τίποτα, όλους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Αργειτάκου