Στη Σπάρτη ο Π. Νίκας - Μίλησε στους Λάκωνες και συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

05/04/2019

Στη Σπάρτη βρέθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», Παναγιώτης Νίκας, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του συνδυασμού «στο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο και τους συγκεντρωμένους Σπαρτιάτες και Λάκωνες, ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά και σοβαρά προβλήματα της ξεχασμένης από την κυβέρνηση και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Λακωνίας καθώς και στην αναγκαιότητα για αντιστροφή της κατάστασης με φιλελεύθερη κυβέρνηση και αλλαγή της περιφερειακής ηγεσίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει πανστρατιά για νίκες σ΄ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ΝΙΚΗΣ στις περιφερειακές εκλογές με σύνθημα «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ».

Μετά το τέλος των ομιλιών, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος!»