Λαϊκή Συσπείρωση: Ποιοι υποψήφιοι κατεβαίνουν με τον Βουνάση στον Δήμο Σπάρτης και ποιοι με τον Γόντικα στην Περιφέρεια

09/04/2019

Εκδήλωση παρουσίασης μέρους των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Σπάρτης και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου στην εκλογική περιφέρεια Λακωνίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης Αλέκος Βουνάσης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σας καλούμε να πάρετε τώρα τη μεγάλη απόφαση. Να στηρίξετε τη Λαϊκή Συσπείρωση στις Κοινότητες και στο Δήμο Σπάρτης.  Να γυρίσετε την πλάτη στους παλιούς και νέους «ανεξάρτητους - αυτοδιοικητικούς» που ταυτίζονται με τις ξεπερασμένες, δοκιμασμένες, αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού της περιοχής μας και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη ημέρα των εκλογών. Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Σπάρτης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Με αισιοδοξία να προχωρήσουμε. Να κάνουμε την πραγματική διαφορά».

Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Γόντικας και η Λένα Φωτάκου, δικηγόρος, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σπάρτης, μέλος της Ομάδας Γυναικών Σπάρτης της ΟΓΕ.  

Ακολούθως, παρουσιάστηκε μέρος του δημοτικού ψηφοδελτίου καθώς και το πλήρες περιφερειακό ψηφοδέλτιο.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοτικό ψηφοδέλτιο

Πατήστε εδώ για να δείτε το περιφερειακό ψηφοδέλτιο