Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κατεβαίνουν με τον Μαρουδά στον Δήμο Ευρώτα - Δείτε τα ονόματα

10/04/2019

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Συμμαχίας Πολιτών Ευρώτα» ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα, Γεώργιος Μαρουδάς.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μαρουδάς στην ανακοίνωσή του, «Η δύναμη του Ευρώτα είναι οι άνθρωποί του. ΣΆ αυτούς ελπίζουμε, σΆ αυτούς εμπιστευόμαστε τις προοπτικές του Δήμου μας και απΆ αυτούς αντλούμε δύναμη, νέες ιδέες και αισιοδοξία για το μέλλον».

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

Αγαπητές μου συμπολίτισσες,
Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Όταν κατέθεσα την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ευρώτα, ήμουν βέβαιος, ότι θα διαμορφωθεί μια ευρύτερη Συμμαχία Πολιτών, που με συγκεκριμένο πρόγραμμα και ιεραρχημένες επιλογές, θα δώσουν την απαιτούμενη αναπτυξιακή ώθηση για τον Δήμο μας.

Το μέλλον του Δήμου μας απαιτεί σύνθεση ιδεών, συνεργασία και συλλογική προσπάθεια, πέρα από διχαστικές λογικές και αδιέξοδες πολιτικές.

Η δύναμη του Ευρώτα είναι οι άνθρωποί του. ΣΆ αυτούς ελπίζουμε, σΆ αυτούς εμπιστευόμαστε τις προοπτικές του Δήμου μας και απΆ αυτούς αντλούμε δύναμη, νέες ιδέες και αισιοδοξία για το μέλλον.

Απαιτούμε από το εαυτό μας, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, διαφάνεια, ειλικρίνεια, ισονομία και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Αυτή είναι η δέσμευσή μας απέναντι στους συμπολίτες μας που ζουν, δημιουργούν, προκόβουν, σε αυτό τον υπέροχο Δήμο, βιώνουν τα προβλήματά του, χαίρονται τις ομορφιές του, αλλά και αγωνιούν για το μέλλον του.

Η επιλογή των υποψηφίων της παράταξή μας επιδιώκει:
- Να φέρει στο προσκήνιο νέες δημιουργικές δυνάμεις και να τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο.
- Να βάλει στην πρώτη γραμμή ανθρώπους, που έχουν όραμα, σχέδια και θέληση να εκφράσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης, ανθρώπους που ξέρουν να οραματίζονται, αλλά και να δουλεύουν ανιδιοτελώς.

Σήμερα 09/04/2019, παρουσιάζουμε τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑ», που είναι «ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς και όχι εντυπώσεων». Αυτό απαρτίζεται από αξιόλογα άτομα, που εκπροσωπούν τις δημιουργικές, παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας και θα δώσουν με αξιοπρέπεια, συνέπεια και ευθύνη τον αγώνα για την πρόοδο του τόπου, προκειμένου όλοι μαζί ενωμένοι να αναδείξουμε τον Ευρώτα που μας αξίζει.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων