Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» του Στ. Αργειτάκου!

11/04/2019

Τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κορωνιού στο ψηφοδέλτιο των «Ενωμένων Πολιτών» Δήμου Σπάρτης, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης, Σταύρος Αργειτάκος.

«Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κορωνιού φέρνει στην πρώτη γραμμή τις νέες & δημιουργικές δυνάμεις του τόπου! Δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο και να διαμορφώσουν με ιδέες και προτάσεις το μέλλον της πόλης μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωσή.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ψηφοδέλτιο των «Ενωμένων Πολιτών» δήμου Σπάρτης ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κορωνιού, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κορωνιού φέρνει στην πρώτη γραμμή τις νέες & δημιουργικές δυνάμεις του τόπου! Δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο και να διαμορφώσουν με ιδέες και προτάσεις το μέλλον της πόλης μας. Πρόκειται για ένα δραστήριο και διεθνώς αναγνωρισμένο για το ερευνητικό του έργο επιστήμονα, με αγάπη για την πόλη που μεγάλωσε και ζει και επιθυμία να προσφέρει σε αυτήν. Ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, σχέδια, νέες ιδέες και θέληση να εκφράσει τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπεύοντας τους ανθρώπους που ξέρουν να οραματίζονται αλλά και να δουλεύουν ανιδιοτελώς, με σοβαρότητα και αλληλοσεβασμό για το κοινό καλό.

Βιογραφικό σημείωμα
Ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Σπάρτη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά με ειδίκευση στα Διεθνή Οικονομικά, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, κάτοχος 2ου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΜSc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ. Είναι Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ (EURAM - SportSIG), του κορυφαίου ακαδημαϊκού και επιστημονικού φορέα σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μanagement στην Ευρώπη, καθώς και ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκόσμια. Έχει συγγράψει πλήθος ακαδημαϊκών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά, κεφάλαια σε διεθνείς συλλογικούς τόμους και έχει πολλαπλές ενεργές συμμετοχές σε διεθνώς αναγνωρισμένα συνέδρια σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ. Αποτέλεσε πρωτεργάτης για τη διοργάνωση του Spartan Race στη Σπάρτη, ως μέλος της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης, όπου με την γνώση και την εμπειρία του συνέβαλε στην υλοποίηση του αγώνα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την πόλη και τους δημότες της. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.