Ο υπ. Δήμαρχος Ελαφονήσου Αντώνης Μέντης αποκαλύπτει το σχέδιό του για το νησί της Λακωνίας!

15/04/2019

Συνέντευξη στην apela.gr παραχώρησε την Παρασκευή 12 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελαφονήσου Αντώνης Μέντης, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο τηλεοπτικό κανάλι SUPER TV.

O κ. Μέντης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες εκλογές και τοποθετήθηκε πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον Δήμο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελαφονήσου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατικό Κίνημα Ελαφονήσου», σημείωσε μεταξύ άλλων πως πιστεύει στην αειφόρο ανάπτυξη, ενώ μίλησε εκτενώς για τις προτάσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του συνδυασμού, σχετικά με τα θέματα της αποχέτευσης, της ύδρευσης κ.ά., ενώ ανέφερε ακόμη τη θέληση για δημιουργία καταδυτικού πάρκου.

Επίσης, ο κ. Μέντης αναφέρθηκε στις επενδύσεις και στον τουριστικό τομέα, τονίζοντας την ανάγκη για επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, ενώ γνωστοποίησε και τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού (πατήστε εδώ για να τα δείτε). Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελαφονήσου, αποκάλυψε την πρότασή του για τη «Γερουσία της Ελαφονήσου» και κάλεσε τους πολίτες τον εμπιστευθούν.


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη