«Άνοιξε τα χαρτιά της» η Κανελλοπούλου - Ανακοίνωσε την απόφασή της και αποκάλυψε ονόματα!

15/04/2019

Συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης παραχώρησε η Αναστασία Κανελλοπούλου, σχετικά με την απόφαση συνεργασίας της δημοτικής κίνησης στην οποία είναι επικεφαλής, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα.

Η κα Κανελλοπούλου επισημοποίησε την εν λόγω συνεργασία, όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει το eklogeslakonias.gr σε σχετικό άρθρο (δείτε εδώ) και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της τόνισε μεταξύ άλλων πως «η εμφάνιση του κ. Πέτρου Δούκα στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του Δήμου Σπάρτης ήταν μη αναμενόμενη και ως εκ τούτου μία έκπληξη, κατά την άποψή μας ευχάριστη και ικανή να δώσει στην πορεία προς τις εκλογές άλλα χαρακτηριστικά, πιο δυναμικά και απαιτητικά».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, «συνεργασία είχε προτείνει σε εμένα προσωπικά και ο κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, την οποία είχα απορρίψει, δεδομένου ότι ο κ. Αποστολάκος ανακοίνωσε εξαρχής ότι ήταν κομματικός συνδυασμός. Άλλη πρόταση συνεργασίας από άλλο συνδυασμό δεν μας έχει γίνει».

Ακολούθως η κα Κανελλοπούλου γνωστοποίησε τα ονόματα των συνεργατών της, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο κοινό ψηφοδέλτιο που οικοδομεί πλέον με τον Πέτρο Δούκα επικεφαλής.


Δείτε στο παρακάτω όσα δήλωσε η Αναστασία Κανελλοπούλου