Ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα ο Βαλιώτης

16/04/2019

Γνωστοποιήθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σπάρτης και εκ νέου υποψήφιο για τον δημαρχιακό θώκο, Ευάγγελο Βαλιώτη.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συνδυασμού, «βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση της 5ετούς θητείας μας κι έχοντας κάνει πράξη το μεγαλύτερο μέρος των δεσμεύσεών μας, μπορούμε με βεβαιότητα και υπερηφάνεια να πούμε ότι δημιουργούμε έναν ισχυρό, σύγχρονο κι ευέλικτο Δήμο Σπάρτης, ανοικτό και δίπλα στους πολίτες μέσα από τις διαδικασίες και τα έργα του.

Σε αυτή την προσπάθεια, είχαμε στο πλευρό μας, συνοδοιπόρους όλους εσάς.

Μαζί ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια και μαζί συνεχίζουμε.

Σήμερα, έπειτα από συζητήσεις για θέματα που απασχολούν το Δήμο μας και προτάσεις που ετέθησαν για την περαιτέρω βελτίωσή του, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα μέρος του διευρυμένου και ανανεωμένου ψηφοδελτίου νίκης.

Του ψηφοδελτίου που θα δώσει τη μάχη, ώστε ο Δήμος Σπάρτης να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Οι πρώτοι 90 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι είναι πολίτες δραστήριοι, με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς στον τόπο τους, με κοινό όραμα να συνεχιστεί η πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία, η πορεία ώστε να καταστεί ο Δήμος αντάξιος της ιστορίας του και των πολιτών του».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα ονόματα