Νταλιάνης: Έχουμε το σχέδιο και τη θέληση να αλλάξουμε τον Δήμο Ευρώτα!

17/04/2019

Στο στούντιο της APELA.gr βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα Δημήτρης Νταλιάνης, όπου παραχώρησε συνέντευξη που μεταδόθηκε ζωντανά στο τηλεοπτικό κανάλι SUPER TV, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

Ο κ. Νταλιάνης αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που τον οδήγησαν να κατέβει στις εκλογές, ενώ σημείωσε πως σκοπός είναι να «αλλάξουμε τη σημερινή κατάσταση προς το καλύτερο», τονίζοντας πως «η κατάσταση στους πολίτες αλλά και στην περιοχή έχει πάρα πολλά προβλήματα. Η οικονομία μας αναστενάζει, υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα μίλησε για τον πρωτογενή τομέα στην περιοχή, για τα τοπικά προϊόντα και το brand name, ενώ υπογράμμισε πως «πραγματικά υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες να πετύχουμε έναν στόχο ο οποίος είναι να αυξηθεί το ΑΕΠ της περιοχής. Πρέπει το εισόδημα της περιοχής και των κατοίκων να ανέβει πάρα πολύ».

Ακολούθως, ο κ. Νταλιάνης μίλησε για τα έργα που σκοπεύει να υλοποιήσει στον Δήμο, ενώ αναφερόμενος στη γέφυρα του Ευρώτα σημείωσε μεταξύ άλλων πως «είναι λυπηρή αυτή η κατάσταση. Είναι επιτακτικό να δοθεί λύση.» Επίσης, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των πολιτών, στις κοινωνικές δομές, στα πολιτιστικά θέματα, στη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ κλείνοντας ανέφερε πως «υπάρχει οργή και αγανάκτηση γιατί παράγεται φτώχεια καθημερινά και ο δήμος δεν κάνει τίποτα για να αναχαιτίσει αυτό το πράγμα και να βάλει πλάτη να γυρίσει αυτό το παιχνίδι. Να πάρει εισόδημα ιδίως ο φτωχός κόσμος. Εμείς έχουμε τη διάθεση, έχουμε και το σχέδιο και την πολιτική βούληση και τη θέληση να το κάνουμε».


Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη