Αργειτάκος και Πλειώτας συζήτησαν για «Κλεισθένη» και Δήμο Σπάρτης

18/04/2019

Γόνιμος διάλογος των δύο νομικών για τα Δημοτικά της Σπάρτης

Γόνιμη και μακρά συζήτηση είχαν οι δύο συνάδελφοι και αυτοδιοικητικοί Σταύρος Αργειτάκος και Χρήστος Πλειώτας σχετικά με την μεταρρύθμιση «Κλεισθένης» και τις επιρροές της στον Δήμο Σπάρτης.

Σε καλό κλίμα οι δύο άνδρες στάθηκαν στην ανάγκη ο Δήμος Σπάρτης να αξιοποιήσει τις αλλαγές που επιφέρει ο Νόμος και να αποφύγει σημεία που μπορεί να παρακωλύουν την αναπτυξιακή διαδικασία. Τόνισαν την ανάγκη ερμηνείας της Νομοθεσίας και εκλαϊκευσής της.

Ο κ. Χρήστος Πλειώτας δήλωσε:
«Συνυπήρξαμε ως «Ενωμένοι Πολίτες». Συνυπάρχουμε ως «Ενωμένοι Πολίτες» και θα συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε ως «Ενωμένοι Πολίτες». Με τον Σταύρο μας ενώνουν περισσότερα απΆ όσα μας χωρίζουν. Συζητήσαμε για τον «Κλεισθένη». Ανεξαρτήτως των αποφάσεών μου ως ενωμένος πολίτης αυτής της πόλης θα στηρίζω κάθε γόνιμη προσπάθεια προβληματισμού για το καλύτερο της πόλης που αγαπώ».

Συμφώνησαν και οι δύο ότι ο Δήμος Σπάρτης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης όπως και στο ότι είναι ενδιαφέρουσα η κάθοδος υποψηφίων από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφοροποιημένες προτεραιότητες.


«Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης»