«Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»: Θετικό το ξεκίνημα από το εκλογικό κέντρο στο Βλαχιώτη

19/04/2019

Στο εκλογικό κέντρο της «Συμμαχίας Πολιτών Ευρώτα» στο Βλαχιώτη παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα κ. Γιώργος Μαρουδάς και συνομίλησε με τους εθελοντές της παράταξης και με πολίτες, όπου καθόρισε το πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Μαρουδάς, «στόχοι μας είναι:
- Το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις μας για το μέλλον των συμπολιτών μας.
- Είμαστε απέναντι στο λαϊκισμό την ρουσφετολογία, το εμπόριο ελπίδων και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα που ανθούν στις μέρες μας προκειμένου να κρατηθούν με κάθε τρόπο στην δημαρχιακή εξουσία.
- Απόλυτος σεβασμός και συνεργασία με τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια.
- Δεν διαχωρίζουμε τους υπαλλήλους στους ΄΄μεν΄΄ και ΄΄δε΄΄. Από θέση αρχής είναι ισότιμοι δημοτικοί υπάλληλοι με το μόνο χρέος και υποχρέωση να υπηρετούν τον νόμο και τους πολίτες του δήμου Ευρώτα μη συμμετέχοντας στην προεκλογική περίοδο (!).
- Καλέσαμε σε λαϊκές συνελεύσεις (debate) όλους τους υποψηφίους για να κρίνουν οι πολίτες προγράμματα και τρόπους εφαρμογής τους και όχι υποσχέσεις προς τους πάντες. ΄΄Σιγή ιχθύος΄΄ κυρίως από την δημοτική αρχή.
- Θα επιχειρήσουμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, χωρίς λασπολογία και προσωπικά χτυπήματα που ήδη ξεκίνησαν εναντίον μου και εναντίον της Παράταξης μας.
- Έχουμε εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας ότι θα είναι μαζί μας για το δημιουργικό μέλλον του Δήμου Ευρώτα.

Σας ευχαριστώ όλους, τους συνεργάτες μου που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και τους εθελοντές μας που θα στηρίξουν τον αγώνα μας για την ενότητα και την δημιουργικότητα της περιοχή μας. Η Συμμαχία Πολιτών είναι παρούσα για το μέλλον του Ευρώτα που μας αξίζει!!!»