Στο προεκλογικό κέντρο της «Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης» ο Βαγγέλης Βαλιώτης - Τι είπε στους υποψήφιους του συνδυασμού

24/04/2019

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Βαγγέλη Βαλιώτη σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, στο προεκλογικό της κέντρο, στη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Στο κατάμεστο προεκλογικό κέντρο της παράταξης, έδωσαν το παρόν γύρω στα 150 άτομα, που θα δώσουν τη μάχη στο πλάι του Δημάρχου Σπάρτης κι επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης, Βαγγέλη Βαλιώτη, μέσα από τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια νίκης.

Στην εκδήλωση που έγινε, παρουσιάστηκαν τα έργα της δημοτικής αρχής, βασικές αρχές του προγράμματός μας και δόθηκε το σύνθημα της νίκης.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης, ζήτησε από τους παρισταμένους ηπιότητα και επιχειρήματα στον προεκλογικό τους λόγο και αγώνα για την περαιτέρω βελτίωση του Δήμου και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πριν 5 χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τους περισσότερους από εσάς και στις 26 Μαΐου συνεχίζουμε μαζί, διευρύνοντας το ψηφοδέλτιο νίκης με όλους εσάς, που δίνετε σήμερα το ηχηρό παρόν, προς την εκπλήρωση των στόχων και του οράματός μας για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των δημοτών του.»

Από τα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, ήταν η παρουσία 50 νέων ανθρώπων, που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, στέλνοντας μήνυμα ουσιαστικής ανανέωσης του συνδυασμού.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ