Και ο Πριστούρης με τον Αργειτάκο

02/05/2019

Λίγες μέρες πριν την κατάθεση στα πρωτοδικεία των συνδυασμών, ολοκληρώνονται οι εγγραφές και «μεταγραφές» Δημοτικών και Περιφερειακών συμβούλων.

Ο συνδυασμός του Σταύρου Αργειτάκου για τον Δήμο Σπάρτης από πολλούς θεωρείται ο πιο πλήρης και με ονόματα που φέρνουν πίσω τους αρκετούς ψήφους.

Έτσι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ο Παναγιώτης Πριστούρης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» του Σταύρου Αργειτάκου, ένα όνομα πολύ γνωστό στη σπαρτιατική κοινωνία.

Στην ανακοίνωση της δημοτική παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Η δημοτική παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ένα ακόμα αξιόλογο και ικανό πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας στις τάξεις της. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Πριστούρη, ο οποίο συστρατεύεται με τους «Ενωμένους Πολίτες» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Αργειτάκο με στόχο να υπηρετήσει το όραμά τους για την δημιουργία ενός δήμου πρότυπο.

Ο κ. Παναγιώτης Πριστούρης έχει αναγάγει την προσφορά στα κοινά, σε στάση ζωής. Είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του και διάθεση να προσφέρει σημαντικό έργο για την βελτίωση του μέλλοντος της πόλης μας. Η θεσμική του ενασχόληση από τη θέση του Προέδρου τόσο στον ιστορικό σύλλογο «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.» όσο και στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), αναδεικνύουν την διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς που τον διακρίνει με σοβαρότητα και αλληλοσεβασμό για το κοινό καλό.

Έτοιμος να δώσει τον προσωπικό του αγώνα με τον συνδυασμό μας, ο Παναγιώτης Πριστούρης τόνισε: «Αγαπητοί συμπολίτες, αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» και υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης τον κ. Σταύρο Αργειτάκο του οποίου την μέχρι τώρα προσφορά αναγνωρίζω και τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Ζούμε σε μια πανέμορφη πόλη με τεράστια ιστορία και παραδόσεις, που έχουμε ιστορικό χρέος να αναδείξουμε και να υπηρετήσουμε. Με την εμπειρία μου ειδικά στον Τομέα του Αθλητισμού, με την επαγγελματική μου κατάρτιση και με διάθεση προσφοράς επιθυμώ να συμβάλλω ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επόμενη ημέρα του Δήμου Σπάρτης».

Ο κ. Αργειτάκος, φανερά χαρούμενος για την συμμετοχή του κ. Πριστούρη στην παράταξη, τόνισε: «Μία ακόμη αξιόλογη συμμετοχή και με μεγάλη εμπειρία, από σήμερα συμπορεύεται μαζί μας. Τον ευχαριστούμε για την απόφασή του και τον καλωσορίζουμε στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε για τον τόπο μας».