Θερμή υποδοχή Αργειτάκου σε χωριά του Δήμου Σπάρτης

09/05/2019

Επίσκεψη σε διάφορες περιοχές του Δήμου Σπάρτης πραγματοποίησε την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης», Σταύρος Αργειτάκος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αργειτάκος επισκέφθηκε την Άρνα, τη Σπαρτιά, τη Βασιλική, τη Λιαντίνα, την Πολοβίτσα και τους Γοράνους και όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συνδυασμού, «πολίτες των χωριών και υποψήφιοι του Συνδυασμού  Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης ΄΄έγιναν ένα΄΄  κατά τη διάρκεια της θερμής υποδοχής και κουβέντας». Επιπλέον, «καταγράφηκαν τα προβλήματα των χωριών και των ανθρώπων, καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Στιγμές συγκίνησης και ψήφο εμπιστοσύνης στον Σταύρο Αργειτάκο από Άρνα, Βασιλική, Λιαντίνα, Πολοβίτσα, Σπαρτιά και Γοράνους

Με θερμή υποδοχή και συγκινησιακά στιγμιότυπα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Δήμαρχου Σπάρτης Σταύρου Αργειτάκου σε Άρνα, Σπαρτιά, Βασιλική, Λιαντίνα, Πολοβίτσα και Γοράνους την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019.

Πολίτες των χωριών και υποψήφιοι του Συνδυασμού  Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης «έγιναν ένα» κατά τη διάρκεια της θερμής υποδοχής και κουβέντας. Προβλήματα των χωριών και των ανθρώπων καταγράφηκαν καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη τους.

Δεν έλειψαν και οι εναγκαλισμοί πολιτών με τον επικεφαλής του Συνδυασμού Σταύρο Αργειτάκο, τον οποίο, είναι χαρακτηριστικό, οι δημότες καλούσαν μέσα στις αυλές και τα σπίτια τους.

Κάτω από τον μοναδικό και προστατευόμενο ως μνημείο της Φύσης από το 2014 αιωνόβιο Πλάτανο της Άρνας, και με το έργο του αείμνηστου προέδρου Αντώνη Νικολακάκου ζωντανό στη μνήμη, ο Σταύρος Αργειτάκος αναφέρθηκε σε όσα άμεσα θα γίνουν στα χωριά και φωτογραφήθηκε με τους δημότες που τον υποδέχθηκαν.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες