Ο Στ. Αργειτάκος συζήτησε για τα προβλήματα της αγοράς με Εμπορικό Σύλλογο, Επιμελητήριο και Ο.Ε.Β.Ε.Λ.

16/05/2019

Επισκέψεις σε υπηρεσίες, συλλόγους και φορείς της περιοχής μας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» Σταύρος Αργειτάκος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού «το απόγευμα της Δευτέρας 13/5 ο κ. Αργειτάκος συνοδευόμενος από συνεργάτες του επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτη Φλώρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του Επιμελητηρίου Λακωνίας παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Γιάννη Παναρίτη και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων κ. Σωτήρη Ροϊνού.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και έγινε ανταλλαγή απόψεων και γόνιμος διάλογος. Ταυτόχρονα αναλύθηκαν οι κατευθύνσεις του προγράμματος του συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» σχετικά με την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικής και εμπορικής δραστηριότητας μέσω στοχευμένων μέτρων πολιτικής σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και τους αρμόδιους φορείς. Έγινε επίσης αναφορά στις παρεμβάσεις που έχουν στόχο την ανάδειξη και τον εξωραϊσμό των υποδομών».