Τζεφεράκος: Είμαι στρατιώτης της Λακωνίας - Δεν θέλουμε «Μυθική Πελοπόννησο», θέλουμε ιστορική και πραγματική!

17/05/2019

Τον Ιωάννη Τζεφεράκο, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο στη Λακωνία με την παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα, φιλοξένησε το στούντιό μας, σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV, στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα» του Θύμιου Κάππου.

Ο Τζεφεράκος αρχικά μίλησε για την προβληματική, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε, λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό του κ. Τατούλη αλλά και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, μιλώντας για αγροτικά ζητήματα, ο κ. Τζεφεράκος σημείωσε πως «πρέπει να δώσουμε δρόμους ανάπτυξης στους αγρότες σε κάθε νομό, αφού πρώτα λύσουμε το πρόβλημα του αρδευτικού νερού και της υφαλμύρωσης των γεωτρήσεων».

«Εμείς δεν θέλουμε Μυθική Πελοπόννησο, εμείς θέλουμε ιστορική και πραγματική Πελοπόννησο. Από τη Μυθική Πελοπόννησο μας έμεινε μόνο ο μύθος», τόνισε ο κ. Τζεφεράκος, ασκώντας σκληρή κριτική προς την περιφερειακή αρχή για διάφορα έργα στον νομό Λακωνίας και γενικότερα στην Πελοπόννησο.

«Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς όλα τα θέματα του νομού. Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα ιεραρχημένο, πραγματικό και εφαρμόσιμο και δεν έχουμε εκθέσεις ιδεών που φτιάχνουν γραφεία. Ο κ. Νίκας, όπως θα ξέρετε, είναι άνθρωπος μεθοδικός, έντιμος και αποτελεσματικός, αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζεφεράκος, αναλύοντας στη συνέχεια τις άμεσες προτεραιότητες που έχει θέσει για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο ο συνδυασμός του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

«Είμαι πάντοτε ένας στρατιώτης και στην κοινωνία και στην παράταξη και στη Λακωνία. Θέλουμε ενεργούς πολίτες, ενημερωμένους πολίτες που να συμμετέχουν και να μπορέσουμε να κάνουμε αναπτυξιακά έργα για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο μας. Είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε κάτι πίσω μας. Πρέπει να πάρουμε την εμπειρία των μεγάλων και την ορμή των νέων για να πάμε την Πελοπόννησο αλλά και την Ελλάδα μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζεφεράκος.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του κ. Τζεφεράκου