Το πρόγραμμα των «Ενωμένων Πολιτών Δήμου Σπάρτης» στη διάθεση κάθε δημότη και ψηφιακά!

20/05/2019

Ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» του Σταύρου Αργειτάκου, γνωστοποιώντας πως το πρόγραμμά του έχει αναρτηθεί σε ψηφιακή μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα να το ξεφυλλίσει και να το αναγνώσει κάθε πολίτης που επιθυμεί να διαμορφώσει γνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με το link του προγράμματος:

Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες» Δήμου Σπάρτης του Υποψήφιου Δημάρχου Σταύρου Αργειτάκου μπορεί πλέον να γίνει κτήμα κάθε δημότη.

Οι άνθρωποί μας γνωρίζουν την Σπάρτη απέξω και ανακατωτά. Γνωρίζουμε όσο κανένας άλλος τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς και του κάθε χωριού.

Γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεται πραγματικά ο Δήμος και τι μπορεί να υλοποιηθεί. Όπως γνωρίζουμε επίσης πως κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει τόσο την τεχνογνωσία όσο και την αγάπη μας για την πόλη. Για το λόγο αυτό, καταρτίσαμε ένα ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα, που όμοιό του δεν έχει κατατεθεί από καμία δημοτική παράταξη!

Εκτός από την πολυσέλιδη έντυπη μορφή η οποία κυκλοφορεί ήδη, έχει αναρτηθεί, σε ψηφιακή μορφή, δίνοντας τη δυνατότητα να το ξεφυλλίσει και να το αναγνώσει κάθε πολίτης που επιθυμεί να διαμορφώσει γνώμη.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το «ξεφυλλίσετε» στην παρακάτω διεύθυνση:

https://issuu.com/konskoron/docs/programma_enomenoi_polites_stavros__467646f716d9c6?fbclid=IwAR0IM-sbQ__fWXmZQfyZQh9kFi-PUXSFGOC0QnbarieeCmq2tPeOLpr_D7E