Λαμπρόπουλος: Έχω πολλά να προσφέρω - Ο Βαλιώτης δεν κοίταξε ποτέ τι κόμμα είναι ο καθένας!

20/05/2019

Τον Λάμπρο Λαμπρόπουλο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Βαγγέλη Βαλιώτη φιλοξένησε το στούντιο της apela.gr, σε μια ζωντανή μετάδοση που προβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Super TV στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα», του δημοσιογράφου Θύμιου Κάππου.

Ο κ. Λαμπρόπουλος εξήρε το έργο του επικεφαλής του συνδυασμού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «30 εκατομμύρια ευρώ που έχει φέρει ο Βαγγέλης ο Βαλιώτης στον Δήμο της Σπάρτης για έργα, δεν νομίζω να τα έχουν φέρει πολλοί Δήμαρχοι στην Πελοπόννησο. 125 έργα έχουν γίνει στα χωριά του Πάρνωνα και άλλα τόσα έχουν γίνει στα χωριά του Ταΰγετου. Ο Βαγγέλης ο Βαλιώτης όταν ανέλαβε δεν βρήκε ούτε μία μελέτη». Επίσης, αναφερόμενος στη «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» σημείωσε πως «είναι ο μοναδικός συνδυασμός που το 50% των υποψηφίων είναι μέχρι 40 ετών».

«Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν τον Βαγγέλη τον Βαλιώτη γιατί είναι ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ο Βαλιώτης δεν κοίταξε ποτέ τι κόμμα είναι ο καθένας», υπογράμμισε ο κ. Λαμπρόπουλος, ενώ μιλώντας για τη δική του υποψηφιότητα σημείωσε «Πιστεύω ότι έχω πολλά να προσφέρω αν οι πολίτες πιστέψουν ότι μπορώ κάτι και εγώ να κάνω σε αυτή την πόλη».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη