Κουμουνδούρος: Πρέπει η Σπάρτη να γίνει «έξυπνη πόλη» - Ενισχύστε στις εκλογές τη «Δημοτική Ενωτική Κίνηση» χωρίς δισταγμό!

20/05/2019

Συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Βαγγέλη Βαλιώτη, μιλώντας για σημαντικά θέματα του Δήμου Σπάρτης και φυσικά τις προσεχείς εκλογές.

Ο κ. Κουμουνδούρος αναφέρθηκε αρχικά στην ανάπλαση του κέντρου της Σπάρτης λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή έχει δρομολογηθεί ένα έργο ανάπλασης με βιοκλιματικές συνθήκες, το οποίο θα ενταχθεί σε χρηματοδότηση και θα είναι ένα πιλοτικό κομμάτι για την ανάπτυξη του κέντρου», ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πολυπόθητο ζήτημα του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου το οποίο όπως είπε «θέλει επαγρύπνηση» καθώς για το έργο του «Ξενία», τονίζοντας πως «ο χώρος αυτός δίνει τη δυνατότητα να έχουμε και χώρο αναψυχής και ταυτόχρονα να έχουμε πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες τουριστικού είδους».

Στη συνέχεια ο κ. Κουμουνδούρος εστίασε στα θέματα της διαχείρισης της καθημερινότητας και των απορριμμάτων, ενώ αναφερόμενος στην έλλειψη προσωπικού, τόνισε πως «είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχες για αυτό το ζήτημα με την κεντρική εξουσία». Ακολούθως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», μιλώντας για τα μελλοντικά έργα που έχει στην ατζέντα του ο συνδυασμός, τόνισε πως «θεωρούμε η ψηφιακή οργάνωση του Δήμου θα αποτελέσει και παράδειγμα για όλες πελοποννησιακές πόλεις αλλά και ταυτόχρονα μια πρωτοποριακή ενέργεια που θα λύσει το πρόβλημα της επικοινωνίας πολίτη - δήμου όσον αφορά τη γραφειοκρατία και τα αιτήματα των πολιτών. Πρέπει η Σπάρτη επιτέλους να γίνει έξυπνη πόλη». Επίσης, ο κ. Κουμουνδούρος μίλησε για ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους όπου υπάρχει δυνατότητα, δωρεάν συγκοινωνία, χώρους πάρκινγκ, ενώ αποκάλυψε πως έχει πραγματοποιηθεί και μελέτη σκοπιμότητας για εργοστάσιο βιοαερίου. «Είναι έργα υποδομής τα οποία θα αλλάξουν τον χαρακτήρα και την μορφή της πόλης. Έχουμε πολλή δουλειά, δεν μας φοβίζει αυτό», σημείωσε.

«Θα καλέσω τους συμπολίτες μας, χωρίς δισταγμό, να ενισχύσουν στις εκλογές τη Δημοτική Ενωτική Κίνηση και να ολοκληρώσει ένα έργο το οποίο θα αποδώσει καρπούς το επόμενο διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουνδούρος.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη