Καρράς: Οι πολίτες ξέρουν ότι τους κοιτώ πάντα στα μάτια - Στηρίξτε την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»!

21/05/2019

Τον Παναγιώτη Καρρά, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» του Παναγιώτη Νίκα φιλοξένησε το στούντιό μας, για μια συνέντευξη λίγο πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Καρράς μίλησε αρχικά για την απόφασή του να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κ. Νίκα στη Λακωνία και αναφερόμενος στον επικεφαλής του συνδυασμού, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι βέβαιος ότι όταν ένας ηγέτης ενός συνδυασμού, έχει όραμα, έχει διάθεση εργασίας, μπορεί να καταφέρει πολλά. Όραμα του κ. Νίκα είναι μία Πελοπόννησος ανάλογη της ιστορίας της και του ονόματός της».

Μιλώντας για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, ο κ. Καρράς υπογράμμισε πως «η ναυαρχίδα της Λακωνίας είναι ο πολιτισμός και η ιστορία της. Όλος αυτός ο πλούτος που υπάρχει θα έπρεπε να είναι σε έναν συγκεκριμένο χώρο». Στη συνέχεια ο κ. Καρράς ο οποίος είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές του νομού μας και στην ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τους. «Στον νομό μας αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κόψει μία κορδέλα πάνω σε ένα αθλητικό έργο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Το οδικό επαρχιακό μας δίκτυο δεν είναι καλό. Επαρχιακοί δρόμοι που κατασκευάστηκαν στο παρελθόν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στη Λακωνία, οφείλουμε η νέα περιφερειακή αρχή, να σκύψει ακόμα περισσότερα πάνω στα προβλήματα όχι μόνο των οδικών αξόνων αλλά και της καθημερινότητας», είπε ο κ. Καρράς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη κατασκευής νέας γέφυρας στη Σκάλα, καθώς και στο θέμα της διαχείρισης των υδάτων και της κατασκευής φραγμάτων.

Τέλος, απευθύνοντας μήνυμα προς τους πολίτες ανέφερε πως «ξέρουν ότι τους κοιτώ πάντα στα μάτια. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια με έχουν στηρίξει. Όταν αγαπάς τον τόπο σου, όταν αγαπάς την πατρίδα σου μπορεί να προσφέρεις. Θα ήθελα να τους καλέσω να στηρίξουν τον συνδυασμό Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο και τον Παναγιώτη Νίκα και μέσα από τους 11 ακόμα συναδέλφους μου υποψήφιους/ες περιφερειακούς συμβούλους να επιλέξουν τα πρόσωπα εκείνα τα οποία θα είναι δίπλα τους και την επόμενη ημέρα των εκλογών».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη