Τατούλης: Κανένας δεν θα ανακόψει τους ισχυρούς δεσμούς που έχω με τους Λάκωνες!

24/05/2019

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος».

«Από την πρώτη στιγμή, ήμουν ξεκάθαρος. Ήθελα να σταματήσει η Λακωνία να είναι μια παραμεθόριος περιοχή, μια περιοχή αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί μαζί με τους συνεργάτες μου μπορέσαμε και πετύχαμε σχεδόν το σύνολο των στόχων και των προεκλογικών συμφωνιών που έχουμε κάνει με τους συμπολίτες μας στη Λακωνία» σημείωσε αρχικά ο κ. Τατούλης και στη συνέχεια απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως έχει εγκαθιδρύσει ένα οικογενειοκρατικό, στενό σύστημα εξουσίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Οικογενειοκρατία, το μόνο που προκαλεί μια τέτοια κουβέντα είναι ακριβώς η ειρωνεία που εκφράζεται μέσα από αυτή την κατηγορία. Εγώ ξεκίνησα από το χωριό μου πριν πολλά χρόνια, και ό,τι πέτυχα το πέτυχα μόνος μου» και πρόσθεσε πως είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με τη δουλειά του.«Τελειώνει η προεκλογική περίοδος, ακούσατε κάποια πρόταση για την Πελοπόννησο από τους διεκδικητές αυτής της περιφερειακής αρχής; Τίποτα, ένας καταγγελτικός λόγος που δεν έχει νόημα, που δεν δίνει τίποτα στον πολίτη», είπε ο κ. Τατούλης για τους υπόλοιπους υποψηφίους Περιφερειάρχες.

Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της νέας εισόδου της Σπάρτης, στην παλιά είσοδο, όπου όπως είπε, «είναι να γίνει μια πολύ μεγάλη ευρεία ανάπλαση της περιοχής», καθώς και στο φράγμα της Κελεφίνας και στη διαχείριση των υδάτων. Όσον αφορά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης ανέφερε πως εάν όλα πάνε καλά μέσα στην επόμενη περίοδο θα έχει αρχίσει η υλοποίησή του. «Έχω συνδεθεί με αυτό το μουσείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μίλησε για το οδικό δίκτυο του νομού μας, την παράκαμψη του Βλαχιώτη καθώς για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη γέφυρα του Ευρώτα στη Σκάλα, αναλύοντας όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί. Αναφερόμενος στο λιμάνι του Γυθείου, το χαρακτήρισε κόσμημα, και μίλησε εκτενώς για το συγκεκριμένο έργο καθώς και για την παρέμβαση στη μαρίνα της Μονεμβασιάς.

«Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ μας θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι καμία μα καμία προσπάθεια δεν θα μπορέσει να ανακόψει αυτούς τους ισχυρούς δεσμούς που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε απευθυνόμενος στους Λάκωνες ο κ. Τατούλης.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τι είπε ο κ. Τατούλης για την Περιφέρεια, τη Λακωνία και τους Λάκωνες