Ετοιμάζεται συνδυασμός «μπόμπα» στον Δήμο Ευρώτα

08/02/2023

Αν και έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο στη χώρα μας, το επίκεντρο των συζητήσεων αφορά κυρίως τις βουλευτικές εκλογές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες, από τον Πρωθυπουργό.

Όμως παράλληλα, υπάρχει και ένας άλλος προεκλογικός μαραθώνιος, αυτός των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, που θα γίνουν τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

Για τον Δήμο Ευρώτα λοιπόν, μάθαμε ότι ετοιμάζεται κάτι πάρα πολύ δυνατό και ομολογούμενος δεν το περιμέναμε. Έτσι, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες οι δύο υπάρχουσες Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Ευρώτα «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑ» και «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΥΡΩΤΑ» φαίνεται να καταλήγουν σε κοινή συμφωνία.

Κοινός στόχος των διαβουλεύσεων, όπως τονίζεται, είναι η «γέννηση» μιας νέας αυτοδιοικητικής Παράταξης  για την «αναγέννηση» και το μέλλον του Δήμου Ευρώτα, πέρα από κόμματα και μηχανισμούς αγκύλωσης του Δήμου.

Οι τελευταίες πλημμύρες στον Δήμο Ευρώτα, φαίνεται πως επιτάχυναν τις διεργασίες και με αυτοκριτικό πνεύμα καταλήγουν σε κοινό πλαίσιο δράσης και κοινό υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες!

Οπότε έως τώρα για τον Δήμο Ευρώτα έχουμε συνολικά τρεις υποψηφίου Δημάρχους, μαζί με τον Δήμο Βέρδο και τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ετικέτες :