Τριχείλης: Μας ρίχνουν λάσπη αλλά ο κόσμος βλέπει τα έργα μας! Ζητώ και πάλι ισχυρή πλειοψηφία από τους πολίτες!

22/05/2019

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα - Δημιουργία».

«Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μας, το οποίο αναγνωρίζεται και από τους αντιπάλους και από τους φίλους και γενικότερα στην Ελλάδα, είναι τα πολλά και μεγάλα έργα που έχουμε καταφέρει να κάνουμε», σημείωσε αρχικά ο κ. Τριχείλης, ο οποίος στη συνέχεια έκανε έναν απολογισμό των σημαντικών έργων που έχουν υλοποιηθεί στον Δήμο τα τελευταία χρόνια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κτηριακές σχολικές υποδομές, στους βιολογικούς καθαρισμούς, στα γήπεδα και σε πολλά άλλα. Μάλιστα τόνισε πως «Είμαστε από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα -συγκριτικά με τον πληθυσμό- σε απορροφήσεις κονδυλίων. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα από αυτά, μόνοι μας τα διεκδικήσαμε».

«Το πρόγραμμα των πολιτιστικών μας δράσεων και εκδηλώσεων το καλοκαίρι θεωρώ ότι είναι από τα πιο πλήρη στην Ελλάδα», ανέφερε σχετικά με τα πολιτιστικά θέματα ο κ. Τριχείλης, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για τη δουλειά που γίνεται στο Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού από την Πρόεδρο Παναγιώτα Αλειφέρη και τα υπόλοιπα άτομα. Επίσης, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας μίλησε και για την τουριστική προβολή της περιοχής λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Έχουμε ανεβάσει επίπεδο το όνομα του δήμου».

Ακολούθως ο κ. Τριχείλης αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα του δήμου που είναι η ποιότητα των νερών, τονίζοντας πως «έχουμε τρεις περιοχές που υφαλμυρώνονται ραγδαία και ταχύτατα» και εξέφρασε την άποψή του για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

Όσον αφορά στο επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που υπάρχει στον Δήμο, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τώρα τελευταία υπάρχει μια προσπάθεια μείωσης των έργων, της ποιότητας και της σημασίας τους. Αυτό δεν είναι καλό. Το να προσπαθείς να μειώσεις ή να ρίξεις λάσπη δεν βοηθάει σε τίποτα, ο κόσμος τα βλέπει».

Στη συνέχεια ο κ. Τριχείλης μιλώντας για τη σχέση του με τους πολίτες ανέφερε πως «Δεν υπάρχει άνθρωπος που περιμένει έξω από το γραφείο μου. Κάνω ένα άλλο είδος πολιτικής, δεν υπόσχομαι όταν κάτι δεν μπορεί να γίνει. Αν υποσχεθώ, θα τα δώσω όλα για να γίνει και αυτό εκτιμάται από τον κόσμο».

«Ζητάω να μας εμπιστευτούν για ακόμη μια φορά, να μας δώσουν μια ισχυρή πλειοψηφία για να μπορούμε να κυβερνήσουμε τον δήμο. Πιστεύω ότι θα πάμε τον δήμο ακόμα πιο πέρα, θα δώσουμε ελπίδα στον κόσμο. Μπορεί να βασίζεται επάνω μας και μας περιμένουν, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον δήμο, καλύτερες μέρες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη